Gå til innholdet
erle-gronn-jakke

Det er stadig behov for fosterhjem og beredskapshjem i vårt område, fra Stavanger i sør til Stord i nord. Hvis du vurderer å åpne hjemmet ditt for barn som trenger en trygg hverdag, håper vi du velger å samarbeide med CRUX. 

Fosterhjemmene i CRUX får god opplæring og veiledning. Hvert hjem får også en fosterhjemskonsulent som følger opp hjemmet og koordinerer det faglige arbeidet rundt barnet/ungdommen. I CRUX legger vi vekt på høy grad av tilgjengelighet og faglig kvalitet i vår oppfølging av fosterhjemmene, og tenker det er viktig å ha et kvalitetsmessig godt tilbud til barn som trenger gode forsterkede fosterhjem.

Våre tjenester
I tillegg til oppfølging av våre forsterkede fosterhjem og beredsskapshjem, jobber vi også med hjemmebaserte tjenester på vegne av ulike kommuner. Vi tilbyr veiledning av kommunale fosterhjem, omsorgsutredning, veiledningstjenester og kursing for å nevne noe. Ta kontakt ved behov.

Om avdelingen
Vi har drevet fosterhjemsarbeid siden 1989. Våre ansatte har lang erfaring og stort fokus på kvalitet i arbeidet. Avdelingen består av 12 ansatte, alle med høy faglig kompetanse. I tillegg har vi mange flotte fosterhjem som inngår i vårt kollegiale fellesskap. Vi holder til i flotte omgivelser i Kopervik, Solstrandveien 31, 10 minutter fra Haugesund flyplass. 

Ta kontakt
Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat, så kan vi sammen finne ut om dette er noe som passer for deg og din familie. Her kan du lese mer om å bli fosterhjem i CRUX.

Stiftelsen CRUX
CRUX hjem - Bergen er en del av stiftelsen CRUX som er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse. Alle virksomhetene i CRUX arbeider aktivt for å være preget av høy faglig kvalitet og en tydelig verdiprofil.

Oppdatert