Gå til innholdet

Alexander Hoffsbakken Egeland kommer fra Skien og starter i jobben 1. desember. Han overtar jobben etter Christer Lilienberg, som etter nesten ti år i stillingen går inn i nye arbeidsoppgaver i Thailand.
​​​​​​​CRUX ønsker Alexander Hoffsbakken Egeland velkommen! Faksimilie fra avisen Varden.

Egeland var blant 22 søkere til lederjobben. Han har ledererfaring og er i ferd med å ta en mastergrad i verdibasert ledelse.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på det jeg anser som en utfordrende og givende jobb. For meg er dette en drømmejobb rett og slett. Jeg ønsker å fortsette det gode arbeidet som Christer har gjort ved CRUX Tilja og gleder meg til å utvikle det videre, sier Egeland til Varden.

Egeland har lang erfaring fra rusarbeid i hjemkommunen. I Skien kommune har han vært boveileder, så ruskonsulent. I de senere årene har han vært samhandlingskonsulent ved Borgestadklinikken og seksjonsleder ved behandlingsenheten samme sted. For tiden er han konsulent med personaloppgaver i Skien kirkelig fellesråd.

- Dette blir bra. Vi får en leder med solid faglig bakgrunn og ledererfaring, sier direktør for CRUX Mestring og fellesskap Ruth Ingrid Ulstein Bøe til Varden. 

Oppdatert