Gå til innholdet

På søndag får du som bor i Bergensområde mulighet til å gå på årets sommerkonsert! Da skal koret Bækkalokket fra CRUX Kalfarhuset oppfølgingssenter og den anerkjente artisten Solveig Leithaug ha konsert sammen i St. Jakobs kirke fra kl. 19.00-20.30.

Søndag 18.juni kan du høre Solveig Leithaug og Bækkalokket i St. Jakobs kirke
Salg av billetter
Dette er den eneste konserten som Bækkalokket holder på vestlandet i sommer. Billetter kan bestilles på ticetco.no eller kjøpes ved inngangen. Konsertbilletten koster kr. 250,- .

Kort om Solveig Leithaug
Den internasjonalt folkekjære indieartisten og prisbelønte musikalveteranen Solveig Leithaug lager låter som sømløst blander storslått skjønnhet med urokkelig ærlighet. Ved å gi stemme til de marginaliserte og trøst for de som har det vondt, tar denne norskfødte singer-songwriteren kunstnerisk opp verdens mest presserende problemer med et håpefullt perspektiv. Hun reiser ofte mellom hjemlandet Norge og Nord-Amerika, og bringer publikum en kombinasjon av inspirerende, selvskrevne sanger og originale arrangementer av tradisjonelle skandinaviske folkesanger og klassiske salmer. Hennes signaturvokal - både mild og kraftig - og mestring på gitar bringer et nytt perspektiv til komplekse temaer som spenner fra vold i hjemmet til Alzheimers til fattigdom og polarisering, for å nevne noen få.

Kort om Bækkalokket
Bækkalokket er CRUX Kalfarhuset oppfølgingssenter i Bergen sitt eget kor, som startet opp i 2010. Det består av deltagere, ansatte, frivillige og pårørende. Sangglade amatører som øver annenhver torsdag. Koret har utallige konserter bak seg i tillegg til plateinnspillinger. Repertoaret består av viser, pop og gospel. CRUX Kalfarhuset er et tilbud til mennesker som har eller har hatt problem med rusavhengighet og kriminalitet. Målet er å bedre deltakernes livskvalitet ut fra egne forutsetninger og behov, og hindre tilbakefall til kriminalitet og rus.
 
Oppdatert