Gå til innholdet

14.-18. august arrangeres den årlige «Arendalsuka» der rundt 1700 arrangementer og 200 stands fyller Arendal sentrum. Onsdag skal generalsekretær Helmuth M. Liessem delta i en panelsamtale med blant annet statsråd Kjersti Toppe (Sp) og Barneombud Inga Bejer Engh om «Hvordan møte barnas behov".

Foto: Mona Hauglid

Arrangør er Virke Ideell og frivillighet, og de skriver: "Det er mange gode krefter som ønsker å bidra for å ta best mulig vare på de barna som trenger støtte og hjelp fra det offentlige. Virke samler flere ulike representanter fra aktører som samarbeider om et godt barnevern til debatt. Barnas behov i barnevernet løftes frem, og mulige løsninger fremover - ikke bare utfordringene. Temaene som blir tatt opp er fra ulike deler og perspektiver i barnevernet, og dekker store deler at tiltakskjeden: Fra forebyggende tiltak, kompetansebehov og -krav på institusjonsfeltet."

Medvirkende i panelsamtalen:

  • Kjersti Toppe, Statsråd Barne- og familiedepartementet, Senterpartiet
  • Helmuth Liessem, Generalsekretær, stiftelsen CRUX
  • Mona-Iren Hauge, Dekan, VID vitenskapelige høgskole
  • Inga Bejer Engh, Barneombud, Barneombudet
  • Ann Turid Hallen, Daglig leder, Blå Kors familiesenter
  • Anne Kjersti Toft, Bransjeleder Omsorg, Virke Ideell og frivillighet
  • Morten Skauge, Fagsjef Bransjepolitikk og møteleder, Hovedorganisasjonen Virke

Tid: Onsdag 16.august kl. 09.00
Sted: Sløydsalen, 1.etasje, se kart
Antall plasser: 60

Kort om Arendalsuka
Arendalsuka er en årlig, nasjonal arena der aktører innen organisasjoner, politiske partier, mediehus, samfunns- og næringsliv fra hele landet setter viktige samfunnstema på dagsorden i egne arrangementer. I løpet av 5 dager arrangeres det over 1000 arrangementer i Arendal sentrum. Felles for alle arrangementer er at de omhandler et samfunnsspørsmål, har gratis inngang og er åpne for alle. Sentrumsgatene fylles med stands med ulike På denne måten vil Arendalsuka bidra til å styrke kraften i vårt levende demokrati.

Oppdatert