Gå til innholdet

29.september kl. 10.00 inviteres du til lansering av en skreddersydd FuelBox som CRUX har vært med å utvikle. FuelBox er et samtaleverktøy med spørsmål laget for mennesker i sårbare og utfordrende livssituasjoner; personer med bakgrunn i rusavhengighet og/eller kriminalitet, ofte i kombinasjon med psykiske helseutfordringer.

 
Onsdag 29.09 kl 10-10.45 er du invitert til digital lansering hvor også helsesminister Bent Høie vil bidra.

Hva er FuelBox Veivalg?
Boksen består av kort med til sammen 180 spørsmål i ulike kategorier som gir et utgangspunkt for å sette i gang den gode samtalen om relasjoner, verdier, avhengighet, følelser, erfaringer, endringsarbeid og den nye hverdagen.

Spørsmålene er utviklet i samarbeid med erfaringskonsulenter i CRUX mestring og oppfølging. I tillegg har deltagere i CRUX mestring og fellesskap, virksomhetsledere og fagpersoner i CRUX, samt ansatte i FuelBox gitt nyttige innspill og hjelp til kvalitetssikring av innholdet.

FuelBox Veivalg skal være et hjelpemiddel til å starte en samtale som kan være helende, skape forståelse, utvikle og gi nye perspektiver, gi anerkjennelse og en følelse av fellesskap. Samtalene kan bidra til å skape varig endring.

Digital lansering med helseminister Bent Høie
- Vi gleder oss enormt til å vise resultatet, og inviterer til digital lansering onsdag 29. september fra kl. 10.00-10.45. Helseminister Bent Høie vil holde et innlegg, i tillegg til generalsekretær i CRUX, FuelBox og erfaringskonsulenter som har bidratt til å utvikle boksen, sier fagrådgiver Gitte Svennevig i CRUX mestring og fellesskap.

Meld deg på her!
Trykk på denne linken og meld deg på. Etter påmelding får du tilsendt en link til lanseringen på mail dagen før (28. september).
boksen-i-hender

Oppdatert