Gå til innholdet

Høyres valgkampbuss var på besøk hos CRUX Øvre Eiker oppfølgingssenter i går. Høyreleder Erna og ordførerkandidat i Øvre Eiker, Adrian Tollefsen, møtte deltakere, erfaringskonsulent, ansatte og frivillige og fikk også en omvisning i bruktbutikken og snekkerverkstedet.

Erfaringskonsulent Karoline fortalte sin sterke og inspirerende historie, og Erna takket henne for åpnheten.

Erna fikk høre historien til Karoline. Hun er erfaringskonsulent ved oppfølgingssenteret, og har erfaring fra rus og barnevern. Karoline fortalte Høyrelederen at hun hadde trengt et tilbud som CRUX Øvre Eiker mye tidligere i livet.

- Å bli rusfri er nesten den enkleste jobben, sa Karoline. Det vanskelige er å få på plass rutiner og begynne å leve et normalt liv igjen.

- Mennesker trenger mer enn en bolig, man trenger aktivitet, jobb, fellesskap og noen å bruke fritiden sin med, svarte Erna.

Helmuth M. Liessem, generalsekretær i stiftelsen CRUX, og Elisabeth Spiten Engh, virksomhetsleder, tok opp viktigheten av å gi gode forebyggende tilbud til mennesker i sårbare livssituasjoner og at ideell sektor har en sentral rolle i dette.

CRUX Øvre Eiker er et oppfølgingstilbud for mennesker som har utfordringer knyttet til arbeidsmulighet, helse, psykiske utfordringer, kriminalitet eller rus. Virksomheten har også CRUX bruktbutikk og CRUX vedlikehold som gir arbeidstrening til deltakerne.

CRUX takker Erna og Adrian for besøket og ønsker velkommen igjen!

Les mer om Ernas besøk hos CRUX i Eikerbladet


Kort om CRUX
Stiftelsen CRUX er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse med over 600 ansatte. CRUX driver tjenester innen barnevernsinstitusjoner, fosterhjem og besøkshjem, sentre for foreldre og barn, hjelpetiltak i hjemmet og oppfølgingstilbud til ungdom. CRUX har også oppfølgingstjenester etter endt soning eller behandling, og klinikker innenfor psykisk helsevern og rusbehandling.

elisabet-og-generalsekretar-revidert  karoline-rev


Oppdatert