Gå til innholdet

-Et viktig mål for meg er å skape en bedre hverdag for brukerne våre gjennom gode tjenester hvor humor, glede og mestring står i fokus. Det å kunne gjøre en forskjell betyr mye for meg, og gir meg energi, sier ny virksomhetsleder ved CRUX Torridalsveien, Oddny Tesaker Hystad .

Fra venstre: Avtroppende virksomhetsleder Gunnveig S. Rykkelid og Oddny Tesaker Hystad

Hun tok nylig over som leder av virksomheten som gir aktivitetstilbud til psykisk utviklingshemmede i Kristiansand. Hun er utdannet sykepleier, og har tilleggsutdanning i Lindrende omsorgs, IKT og ledelse, samt flere lederkurs i regi av kommunen. Oddny har stort sett jobbet i kommunen, og har lang erfaring som sykepleier og avdelingsleder innen somatikken, barn med utviklingshemming og autisme. 

-CRUX Torridalsveien var ukjent for meg fra før. Da jeg så stillingsutlysningen ble jeg nysgjerrig og gikk inn på nettet og leste om stiftelsen. Da ble jeg raskt overbevist og søkte på stillingen. Jeg er heldig som får jobbe sammen med flotte kollegaer med lang erfaring og god kompetanse. Sammen håper jeg at vi kan fortsette å opprettholde det gode arbeidsmiljøet med fokus på seriøsitet, lojalitet, samhandling og humor, sier Oddny Tesaker..  

Hun forteller at som leder i rundt 10 år, har hverdagen ofte vært preget av administrative- og personalrelaterte arbeidsoppgaver.

-Det har blitt mindre tid til relasjonsbygging og faglig videreutvikling. Jeg håper stillingen vil gi meg mulighet til å stå tettere sammen med kollegaer, og bygge en avdeling som vi alle kan trives i og være stolte av. I tillegg ønsker jeg å bidra til et tettere samarbeid med andre dagsentrer for utviklingshemmede i Kristiansand, og bidra til at CRUX blir mer synlig i byen vår, forteller Tesaker.

Oppdatert