Gå til innholdet

Fosterhjemmene ved CRUX hjem - Solstrand har etterlyst flere felles aktiviteter, og kom med forslag om å lage et bruktmarked. En glitrende ide som også harmonerer godt med at CRUX er miljøfyrtårnsertifisert, og opptatt av gjenbruk og miljø. Fagkonsulentene tok innspillet og dro i gang arrangementet, der blant annet alle fosterhjemmene ble invitert til å sette opp egen stand. 

Fosterhjemsavdelingen i CRUX inviterte til loppemarked på Solstrand.

Også ansatte med venner og familier hadde ryddet i skuffer og skap til denne lørdagen i mai, og funnet frem ting de ikke hadde brukt for lengre. Det være seg sko og klær til voksne og barn, leker og barneutstyr, interiør og småmøbler, bilbaneleker og frimerker med mer.

Eiendommen har et fantastisk uteområde, og med vårsola som tittet frem må dette være Haugalandets koseligste bruktmarked. Voksne og barn koste seg med pølser, kaker og kaffe, og aktiviteter og lek i hagen.

-Mange hyggelige kunder fant en gjenbruksskatt eller to. Ekstra hyggelig var det med alle de fine tilbakemeldingene vi fikk, blant annet fra naboer, som kommenterte hvor flott det var å se hvor fint CRUX holder eiendommen. Dette var så kjekt, at vi ønsker å gjenta suksessen til høsten, sier avdelingsleder Nancy Hammer. 

2-rev    mor-og-datter-rev 

Oppdatert