Gå til innholdet

- Jeg er glad for å kunne fortelle at CRUX Solstrand foreldre og barn i Haugesund nå har signert ny avtale med Bufdir. Den sikrer driften i flere år fremover. På samme tid kjenner jeg på en stor tristhet fordi CRUX Vilde foreldre og barn i Horten dessverre ikke har fått ny avtale, sier direktør Maria Schefte.
Direktør i CRUX helse og oppvekst, Maria Schefte

-Sentrets innsats i denne anskaffelsesprosessen har vært upåklagelig. De har virkelig satset knallhardt og leverte et skikkelig godt tilbud, likevel nådde vi ikke helt frem. Ansatte er orientert om resultatet, og går nå en krevende tid i møte, sier Schefte.

CRUX Vilde foreldre og barn er en egen stiftelse i stiftelsen CRUX. Schefte forteller at vurderingene om veien videre tas i stiftelsens styre så snart det lar seg gjøre.

-For CRUX Solstrand foreldre og barn betyr det muligheten til å fortsette å hjelpe enda flere av de minste barna og deres foreldre, som er i en sårbar livssituasjon. Vi beholder også en god arbeidsplass med mange kompetente medarbeidere som nå er sikret en mer stabil og fortsatt meningsfull jobb, legger hun til.  

Oppdatert