Gå til innholdet
Hver uke deler CRUX Hamartiltakene ut mat til Hamars innbyggere som trenger hjelp èn gang eller over lengre tid. I løpet av ett år deler vi ut over ni tusen matposer. 
bilde-fra-matutdelinga-3

Hvem kan hente matposer når?

  • Tirsdager og torsdager: Forbeholdt CRUX sine brukere
  • Onsdager: Åpent for alle, bortsett fra ukrainere som henvises til fredager
  • Fredager: Forbeholdt ukrainere

Slik foregår matutdelingen 
Ta med deg egen pose og still deg i kø utenfor våre lokaler i bakgården til CRUX Arbeideren, Grønnegata 51/Håkons gate. Når du kommer inn får du hjelp til å putte i posen av hyggelige frivillige, utfra det sortimentet vi har fått inn. Vi har et samarbeid med Frelsesarmeen om fordeling av mat.

Lokale leverandører bidrar med mat
Daglig henter vi mat fra en rekke butikker og bensinstasjoner i og rundt Hamar. I tillegg får vi også mat fra mange andre gode leverandører, som blant annet produsenter, engrosfirma, bønder og Prestrudsenteret. Vi tar også imot overskuddsmat fra for eksempel festivaler og store møter.

Frivillig innsats
Vi har frivillige medarbeidere som deler ut mat eller er sjåfører og henter maten, noe også deltakere kan være med på. Er du for eksempel pensjonert yrkessjåfør og ønsker noe meningsfullt å gjøre i hverdagen? Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 969 42 219 for en uforpliktende prat. 

Hvem kan bidra med mat?
Vi er stadig på jakt etter flere samarbeidspartnere som kan bidra med mat som vi kan dele ut. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og få mer informasjon om hvordan vi jobber. Ring oss på tlf. 969 42 219 eller send oss en mail

bilde-fra-matutdelinga-1
Oppdatert