Gå til innholdet
Hvert år deler vi ut over ni tusen matposer. På tirsdager og torsdager er matutdelingen forbeholdt CRUX sine brukere, mens det er åpent for alle på onsdager og fredager. 
bilde-fra-matutdelinga-3
Slik foregår matutdelingen 
Ta med deg egen pose og still deg i kø utenfor våre lokaler i bakgården til CRUX Arbeideren, Grønnegata 51/Håkons gate. Når du kommer inn får du hjelp til å putte i posen utfra det sortimentet vi har fått inn av hyggelige frivillige. Vi har et samarbeid med Frelsesarmeen om fordeling av mat. De deler ut mat på mandager da vi har stengt.

Lokale leverandører bidrar med mat
Daglig henter vi mat fra en rekke butikker og bensinstasjoner i og rundt Hamar. I tillegg får vi også mat fra mange andre gode leverandører, som blant annet produsenter, engrosfirma, bønder og Prestrudsenteret. Vi tar også imot overskuddsmat fra for eksempel festivaler og store møter.

Frivillig innsats
Vi har frivillige medarbeidere som deler ut mat eller er sjåfører og henter maten, noe også deltakere kan være med på. Er du for eksempel pensjonert yrkessjåfør og ønsker noe meningsfullt å gjøre i hverdagen? Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 969 42 219 for en uforpliktende prat. 

Hvem kan bidra med mat?
Vi er stadig på jakt etter flere samarbeidspartnere som kan bidra med mat som vi kan dele ut. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og få mer informasjon om hvordan vi jobber. Ring oss på tlf. 969 42 219 eller send oss en mail
bilde-fra-matutdelinga-1
Oppdatert

ÅPNINGSTID

Mandag kl. 11-13
Frelsesarmeen Hamar korps
Grønnegt 142

Tirsdag og torsdag kl. 11-13
Forbehold brukere av CRUX
CRUX Hamartiltakene
Grønnegt. 51

Onsdag og fredag kl. 11-13
Åpen for alle.
Grønnegt. 51 

Inngang fra Håkonsgate, bakgården til Grønnegata 51 i Hamar sentrum