Gå til innholdet

CRUX sin nye HR-leder, Liesl Hellstrand (56), har bred faglig erfaring fra det private næringslivet. De siste fire årene har hun jobbet i Fretex, som hun opplevde som veldig meningsfullt. Nå er hun glad for muligheten til å bidra i CRUX. 
Slagordet til CRUX, «Det finnes alltid muligheter», appellerer veldig til meg, forteller Liesl Hellstrand.

- Jeg har i mange år arbeidet strategisk og operativt med både ledergrupper og linjesjefer i HR-direktør stillinger, og har bred faglig erfaring fra blant annet Hydro, Jordan og Weifa, forteller Hellstrand.

De siste fire årene har hun jobbet i Fretex, da hun på et tidspunkt ønsket å gjøre noe litt annerledes. Oppgaven der var å hjelpe personer med sammensatte bistandsbehov til å komme ut i enten jobb eller utdannelse. 

- Det føltes veldig meningsfullt å få bidra til det. Da muligheten til å starte i CRUX bød seg, tenkte jeg at dette var en fin anledning til å dra nytte av mine erfaringer fra både næringslivet og Fretex, sier Hellstrand.

Generalsekretær i stiftelsen CRUX, Helmuth M. Liessem, ser frem til samarbeidet.

- Med Liesl Hellstrand får vi en HR-leder med bred ledererfaring fra ideell sektor, men også fra store selskap i næringslivet. Hun kjenner HR-feltet godt, og jeg er trygg på at hun vil bidra sterkt når stiftelsen fremover skal jobbe for å være en attraktiv og god arbeidsgiver. Her vil hun bidra strategisk, på systemnivå, og som operativ støtte, sier han. 
Oppdatert