Gå til innholdet

 

Mandag 4.april mottok CRUX Jarlegården oppfølgingssenter i Steinkjer tilgjengelighetsprisen av Trøndelag fylkeskommune. Prisen hedrer innsats for å bedre livsvilkårene, og skal bidra til å forme ett samfunn som forenkler livet for mennesker med ulike ferdigheter og i alle aldre.

 
F.v: Miljøterapeut Arve Vatn, erfaringskonsulent Morten Koldaas og virksomhetsleder Jørn Holmen. Foto: Håvard Zeiner (Trøndelag fylke)

CRUX Jarlegården er et oppfølgingssenter som hjelper personer som sliter med rus og/eller kriminalitet, eller som står i fare for å faller utenfor skole, arbeid eller andre nettverk av ulike grunner.

De har bedret livsvilkårene for folk som trenger det. Det mener Trøndelag fylkeskommune, som har gitt dem Tilgjengelighetsprisen 2021.

 «Tilrettelegging for folk med utfordringer dreier seg også om de mentale og sosiale forutsetningene for å fungere godt, og i år har juryen valgt å gi tilgjengelighetsprisen til CRUX Jarlegården oppfølgingssenter» skriver fylkeskommunen på sin nettside om prisvinneren.

-Det er stor stas å motta en pris med et tema som har vært ett av våre hovedmål de siste ti årene. Tilgjengelig for oss er å være tilgjengelig når folk har behov, og ikke nødvendigvis fra kl. 08.00 – 15.30. I tillegg til prisen følger kr. 10.000,- som skal gå til aktivitet for våre deltakere, sier virksomhetsleder Jørn Holmen. 

Oppdatert