Gå til innholdet

Hver dag slukkes håpet for flere hundre barn og unge. Håpet om at noen bryr seg og åpner hjemmet sitt. De står i kø. Fosterhjemskø. De venter på deg som vil lage vanlige, gode hverdager til dem. Venter på at noen stabile, trygge voksne bryr seg. At de har matpakke med seg på skolen. At noen bryr seg om det de i alt for ung alder har erfart av livets vanskelige sider. Venter på en voksen å stole på. Som ikke svikter, men som gir trygge rammer og ikke går noen steder. Som blir. 

Er du en slik familie? Eller kanskje du kjenner en slik familie? CRUX trenger hjelp til å få kontakt med familier som er nysgjerrige. Familier som ønsker å høre mer om barna, og hva det innebærer å være et fosterhjem.

Du er der for barnet – vi er der for deg
Et fosterhjem handler først og fremst om barnet. Men familiene trenger også støtte. Du får tett oppfølging av egen fagkonsulent og avlastningstilbud. Bli med i et fellesskap av fosterhjem og fagfolk i CRUX — et fellesskap som støtter hverandre og tar vare på hverandre. For når du er der for barna, er vi her for deg. Sammen løser vi samfunnets viktigste oppdrag, som er å ta vare på de mest sårbare barna.

CRUX er en ideell, landsomfattende og diakonal stiftelse som blant annet jobber med fosterhjem til barn som ikke kan bo med sine foreldre. Våre fosterhjem har dette som jobb og gode rammebetingelser. Det er et oppdrag på fulltid med god avlønning.

Lurer du på om dette kan være noe for deg og din familie?

Oppdatert