Gå til innholdet

CRUX gikk til topps i anbudskonkurransen til Askøy kommune om kjøp av hjemmebaserte hjelpetiltak for utsatte barn og ungdom. Det er CRUX oppfølging – Styve som skal levere tjenestene, med oppstart denne sommeren.
Fungerende avdelingsleder Kristin G. Wiig er glad for at de nå kan utvide tjenestetilbudet til Askøy kommune.

Dette er en rammeavtale med to års varighet, og med en opsjon på forlengelse i ytterligere fire år.

Eneste ideelle tilbyder og topp score
Det var fire tilbydere i konkurransen med CRUX som eneste ideelle aktør. CRUX oppnådde fullt poengscore, det vil si 10 av 10 oppnåelige poeng, ut fra tildelingskriteriene: kompetanse, leveransebeskrivelse og pris.

- Den gode tilbakemeldingen fra Askøy kommune ser vi på som en bekreftelse på at vi har tjenester av høy kvalitet, og det er anerkjennelse av det svært gode arbeidet våre dyktige medarbeidere utfører. Dette viser at tålmodig oppbygging av et solid fagmiljø over mange år bærer frukter. Jeg er svært trygg på kompetansen vi har i CRUX oppfølging – Styve, og at vi kan tilby våre tjenester på en individuell og tilrettelagt måte for utsatte barn og ungdom. Jeg er stolt av å være del av et varmt og inkluderende arbeidsmiljø med medarbeidere som går en mil lenger, når det er behov for det. Vi ser nå fram til å etablere et godt samarbeid med vår nye oppdragsgiver i Askøy kommune, sier Kristin Wiig, fungerende avdelingsleder for CRUX oppfølging – Styve.

Oppdatert