Gå til innholdet

Fra 7.juli til 6.august kan barn og ungdom som bor i fosterhjem i Bergen delta på gratis sommeraktivteter. CRUX arrangerer SuperSommer 2020 i samarbeid med Bergen kommune og Haraldsplass Barnevern.

Hver tirsdag og onsdag i denne perioden kan barna/ungdommene velge mellom spennende og varierte aktiviteter både til lands og til vanns. På torsdager blir det arrangert utflukter hvor man deltar på aktiviteter i Bergensområdet. Denne dagen er det åpent for at foresatte kan bli med hvis de ønsker det.

SuperSommer 2020 arrangeres på Bergen Undervisningsgård i Arna. Den ligger i fine omgivelser med muligheter for fisking, grilling, bading. På gården kan man ri på hester og oppleve kyr, sauer, høns, ender, griser og kaniner på nært hold. Les folderen SuperSommer 2020 her.

- Det er bare å melde seg på så mange dager man vil. Det vil være trygge, dyktige og erfarne instruktører og voksenpersoner som er der med barna og ungdommene. Vi er klare og gleder oss til å ta imot alle sammen, sier prosjektleder Nils Ivar Honningdal fra stiftelsen CRUX.

Samarbeidsprosjekt
SuperSommer 2020 er et samarbeid mellom stiftelsen CRUX, Bergen kommune og Haraldsplass barnevern. Bergen kommune har innvilget øremerket midler til tiltak knyttet til aktiviteter for barn og unge i sommer. Dette for å følge opp støtten til sårbare grupper under den pågående koronapandemien.

I folderen SuperSommer 2020 finner du informasjon om påmelding. For barn under 18 år, må påmelding gjøres sammen foresatte. Detaljert informasjon om hver aktivitet finner du i bookingsystemet

Ta gjerne kontakt!
Har du spørsmål om påmelding eller om aktivitetene på SuperSommer2020?

Om påmelding
Nils Ivar Honningdal
Tlf.: 415 01 863
E-post: nilsivarhonningdal@gmail.com

Om aktivitetene
Kjell Martin Myhr
Tlf.: 944 37 456
E-post: kjellmartinmyhr@gmail.com


 

Oppdatert