Gå til innholdet
I stiftelsen CRUX ønsker vi å være en som går ved siden av dem som vil gjøre endringer i eget liv. Vil din bedrift være med i dette arbeidet og støtte oss gjennom et samarbeid?
masi-crux
MAKSI Distribusjon AS er en av aktørene som støtter en virksomhet i CRUX
Når en bedrift ønsker å ta samfunnsansvar og engasjere seg i en god sak, kan det også gi noe tilbake til bedriften i form av økt troverdighet, som igjen bidrar til et godt omdømme. Stiftelsen CRUX ønsker å komme i kontakt med bedrifter som ser etter muligheter for et samarbeid.  

I tillegg til synergiene et slikt samarbeid kan gi eksternt, kan det også en gi postiv effekt innad i bedriften. Medarbeidere blir engasjert i et felles prosjekt som skaper enusiasme, økt stolthet og sterkere samhold blant ansatte. 

Mange av oss kjenner noen som sliter med erfaringer rundt rus og kriminalitet. Et samarbeid med CRUX kan også sette fokus på temaer som er aktuelt for mange, og som også kan virke forebyggende i egen bedrift. 

Ta kontakt
Vi tar gjerne et uforpliktende møte hvor dere kan bli bedre kjent med oss. Ring hovedkontoret på telefon 23 32 75 50 eller send oss en e-post.

Ta gjerne direkte kontakt med den av våre virksomheter som dere ønsker å komme i kontakt med. 
Oppdatert