Gå til innholdet

Innbyggerne i Os fikk muligheten til å kjøpe fine, håndlagede produkter fra CRUX Vindfanget da de hadde salgsstand på Amfi Os.


Trond Olsen og Leif Østrem fra CRUX Vindfanget på stand hvor de solgte og viste frem produkter deltakere har laget sammen med arbeidsveiledere.
-Responsen var veldig god og folk var nysgjerrige på hva CRUX Vindfanget holder på med. Vi fikk solgt en del av våre egenproduserte ostefat, skjærefjøler, fuglekasser, knagger og serviettholdere. Vi hadde også med krakken "TRYGGEN" som vi har patent på, og møbler vi har pusset opp sammen med deltakerne. En fin presentasjon av tiltakene våre, CRUX Vindfanget vedlikehold og CRUX Vindfanget møbelsnekkeri, som begge bidrar til å få deltakere ut i arbeid igjen, sier arbeidsveileder Leif Østrem.

CRUX Vindfanget vedlikehold  
Vi er et arbeidstreningstiltak som tilbyr hovedsakelig tømrertjenester, både innendørs og utendørsoppdrag. Vi fokuserer på kvalitet i arbeidet vi utfører, og et godt arbeids- og læringsmiljø for våre deltakere som er i arbeidspraksis. Har du spørsmål, ønsker en befaring og få et pristilbud? Ta kontakt med arbeidsveileder/tømrer på tlf. 940 29 090 eller send en henvendelse på epost.

CRUX Vindfanget møbelsnekkeri
Vi tilbyr møbelrestaurering, spesialtilpasninger av innredninger til hus og kontor, tilrettelegging/ombygging og båtinnredning. Møbelsnekkeriet tar også imot møbler som vi setter i stand for videresalg og gjenbruk. Har du spørsmål, ønsker en befaring og få et pristilbud? Ta kontakt med arbeidsveileder og møbelsnekker på tlf. 400 27 797 eller send en henvendelse på epost.

317501904_514527507382137_8018772223881193568_n
Oppdatert