Gå til innholdet

BUA Steinkjer tilbyr gratis utlån av topp moderne utstyr til alt av tur, aktiviteter og sport. Tilbudet er først og fremst rettet mot barn og unge. 

sykler
Hos oss kan du låne sportsutstyr gratis. 
BUA Steinkjer driftes på samme måte som et bibliotek, men du låner fritidsutstyr. Det vil si at du kan for eksempel komme innom og låne skøyter de dagene det er is, uten å måtte kjøpe utstyr. 

Hva kan jeg låne?
Utstyret som du kan låne hos oss er tilpasset sesongen. Om vinteren har vi et stort utvalg av ski, snowboard og alpint. I sommersesongen er det sykler og utstyr til vannsport.  

Hvor lenge kan jeg låne?
Utlånsperioden tilpasses etter behov, etterspørsel og åpningstider. I hovedsak er utlånstiden inntil én uke for voksen og to uker til barn og unge.

Hvorfor BUA Steinkjer
Tiltaket skal stimulere til meningsfylt fritid og deltakelse i aktiviteter for barn og unge som i liten grad benytter seg av eksisterende fritidstilbud på grunn av svak familieøkonomi

Samarbeidsprosjekt
BUA Steinkjer er et samarbeid mellom CRUX Jarlegården oppfølgingssenter og Steinkjer kommune. Dette er nok en arbeidstreningsarena som CRUX Jarlegården kan tilby, som både er  reell og så nær arbeidslivet som mulig. Bua Steinkjer er en brukerdrevet virksomhet med veiledning fra oss ansatte ved CRUX Jarlegården.
Oppdatert