Gå til innholdet

Denne uken fikk CRUX Hamartiltakene besøk av politikere i Helse og velferdskomiteen i Hamar kommune. De viste stor interesse for arbeidet og var tydelig berørt. “Tusen takk for god informasjon, dere gjør en fantastisk jobb” var en av tilbakemeldingene. 

Virksomhetsleder for CRUX Hamartiltakene Jon-Arne Frøyland (t.h) og Helse og velferdskomiteen i Hamar kommune som besøkte CRUX Arbeideren onsdag 5. juni.

Helse og velferdskomiteen i Hamar kommune ble invitert til en orientering om driften av CRUX Arbeideren spesielt, sett i sammenheng med resten av tilbudene ved CRUX Hamartiltakene. Også den nye kommunedirektøren for Helse og mestring var med for å bli kjent med virksomheten.  

-Ved CRUX Arbeideren tilbyr vi samtaler, helsehjelp, varm mat, klesvask, dusj og utdeling av brukerutstyr. Vi driver også en omfattende matutdeling. I tillegg til møtet med ansatte, fikk politikerne også treffe en tidligere bruker av tiltaket. Hun fortalte hva CRUX Arbeideren har betydd for henne i en lengre periode av livet, og hvordan samtaler over tid motiverte til endring, forteller virksomhetsleder Jon-Arne Frøyland.

CRUX Arbeideren ble etablert i 2007, i tett samarbeid med Hamar kommune. Dette er et eksempel på godt samspill mellom det offentlige og ideelle.

Oppdatert