Gå til innholdet

Brannvern er noe CRUX stiftelsen Rostad i Inderøy setter høyt på prioriteringslisten. -I tillegg til gjennomgang av teorien, er vi opptatt av at praktisk utførelse av å slukke en brann, er noe annet, forteller virksomhetsleder Remy Breivikås.
På CRUX stiftelsen Rostad prioriteres brannvern høyt.

- 5. mai hadde vi en vri på allmøte med personalet, der fokuset var trening på slokking av brann. Alle ansatte må gjøre seg kjent med brannrutiner, som vi igjen dokumenterer i systemet vårt (Simployer). Instruksjoner på brannsentraler og alarmer på alle avdelinger er lagt ut som videopplæring på intranettet. Dette for at det ikke skal være tvil om hvordan disse håndteres. I tillegg til å gjennomføre brannøvelser, mener vi det er viktig at ansatte også får prøve å slokke en brann med et brannslokningsapparat. Det ble slokket både med pulverapparat, skumapparat og brannteppe, sier Remy Breivikås. 

Etter øvelsen var det frisbee-golf turnering med premiering for beste avdeling. Med bistand fra lokal catering ble det servert grillmat.

- Det er sjelden at ansatte som går i medlever turnus møtes, så dette ble også en fin mulighet for alle sammen til å treffes, legger han til. .

Oppdatert