Gå til innholdet

Med bakgrunn som lærer, videreutdanning innen ledelse, erfaring fra skoleledelse og Sjømannskirken, har Yvonne Cecilie Jordal møtt mange mennesker med ulike utfordringer. 1.juli startet hun som virksomhetsleder ved CRUX Kalfarhuset oppfølgingssenter i Bergen. 

Yvonne C. Jordal er ny leder av CRUX Kalfarhuset oppfølgingssenter i Bergen

Jordal tar over lederjobben etter Ragnar Tesdal som etter 17 år i stillingen nå er blitt pensjonist. 

Hva var det med stillingen som gjorde at du søkte? 

- Jeg ble tipset om stillingen, og jo mer jeg fikk vite jo mer kjente jeg at dette kan jeg bli med på. Dette kan jeg stå for. Dette kan jeg brenne for. Jeg liker best å jobbe med og for folk. Jeg likte organisasjonen i sin helhet, og selvsagt CRUX Kalfarhuset spesielt. Her kan jeg bruke min varierte kompetanse, men også få lære meg mye nytt innen et spennende fagfelt. For en som elsker å lære nye ting er det en bra kombo. Bonus at det er så kompetente og kjekke folk i staben, sier Yvonne Jordal engasjert.

Hun bor i vakre Alversund like nord for Bergen, er gift med Ola Johannes og mor til Tarjei (21), Erland (19), Matias (15) og Vetle (12). Etter flere år i Paris, Antwerpen og New Orleans har hun fortsatt et stort hjerte for Bergen.

Kjente du til CRUX Kalfarhuset fra før?

- Ikke i det hele tatt, men jeg hadde hørt om det som tidligere het Kalfarkollektivet, og så visste jeg om Bækkalokket, som er koret til CRUX Kalfarhuset. Nå skal jeg spre ordet!

Hva er ditt fokus på kort sikt og lang sikt i jobben?

- Nå i oppstarten er det naturligvis å bli kjent med CRUX Kalfarhuset og alt og alle som tilhører det: Staben, deltakerne, de frivillige, arbeidshverdagen, organisasjonen, rutiner og administrative oppgaver. På lang sikt ønsker jeg å bidra til det gode arbeidet som drives på og fra huset, i organisasjonen, og å bidra til utvikling. Deltakerne og målgruppen står selvsagt i sentrum, og så er det jo et lederansvar å forvalte ressursene riktig, både de menneskelige, organisatoriske og økonomiske, nettopp for å oppnå målene i størst mulig grad. Jeg ønsker blant annet å bygge videre på CRUX Kalfarhusets nettverk av støttespillere. Jeg gleder meg til å komme helt på plass, understreker hun.

Hvem er Yvonne når hun ikke er på jobb?

- Da trives jeg aller best med familie og venner, på SUP-brett, i seilbåten, på sosiale medier, i klatreveggen, ved kjøkkenbenken - og foran en god film.

Vi ønsker Yvonne et varmt velkommen til CRUX, og ønker henne lykke i arbeidet. 

Oppdatert