Gå til innholdet
Crux inngår samarbeidsavtaler med bedrifter som ønsker å vise samfunnsansvar gjennom CSR-engansjement.
KIWI-LOGOwebrev
KIWI Hoveveien i Sandnes er en av støttespillerne til Crux oppfølgingssenter. 
Crux må søke om driftsmidler fra stat og kommuner, men er også avhengige av
innsamlede midler. Vi håper og tror at næringslivet vil stå sammen med oss for å skape et godt lokalt oppfølgingstilbud.

Støtter Crux med mat
Kiwi Hoveveien støtter Crux, og leder Linda Fuglestad er glad for å slippe å kaste fullverdig mat. Kiwi synes det er flott å kunne støtte arbeidet Crux driver. For Crux betyr en slik avtale mye for matbudsjettet, og våre frivillige medarbeidere får gode råvarer å lage mat av. Velsmakende og god mat er viktig for helse, og er et godt utgangspunkt for måltidsfellesskap og livskvalitet.

I tillegg henter vi også mat hos Kiwi Hommersåk og Deli de Luca Sandnes. 

Samfunnsansvar
At en bedrift viser samfunnsansvar ved å engasjere seg lokalt i sosialt arbeid gir godt omdømme og konkurransefordeler. Det forventes i større grad at bedriftene viser en etisk og ansvarlig holdning og handling.

Store og små aktører
I tillegg til en hovedsamarbeidspartner, ønsker vi også et samarbeid med en rekke mindre lokale aktører.

Crux oppfølgingssenter ønsker samarbeid av ulikt omfang med lokalt næringsliv, idrettsklubber eller andre aktører i vår region. Et slikt samarbeid skal være langsiktig og forutsigbarnt og oppleves som nyttig og fordelaktig for begge parter.

Vil din virksomhet bli en Crux-partner?
Har dere en idè rundt et samarbeid med Crux oppfølgingssenter? Da er vi glad for å høre fra dere. Vi drar gjerne på besøk til din bedrift eller lokallag og presenterer oss
Oppdatert