Gå til innholdet

Diakonikonferansen “Håp og handling i uroens tid” er en landsdekkende to-dagers konferanse som CRUX arrangerer. I år holdes den på VID Vitenskapelige Høgskole i Oslo 9.-10. november. Datoen for rabattert pris nærmer seg. 5.september er siste frist for å få early bird-pris med 300 kroners avslag per person. 

 
På Diakonikonferansen blir det både spennende foredrag, mange seminarer å velge mellom, konsert, utdeling av Diakoniprisen 20023 og gudstjeneste.

Uroen brer seg i verden. Krigen i Ukraina sender millioner av mennesker på flukt. Klimaet lider. Prisene stiger og matkøene vokser. Vi spør: Hva er god diakoni nå? Hvordan skape grobunn for håp og handling i uroens tid? Disse brennbare spørsmålene vil bli belyst gjennom foredrag, debatter, kunstneriske innslag, seminarprogram og gudstjeneste.

Konferansen byr på et mangfoldig og spennende program. Du får blant annet høre dokumentar- og kunstfilmskaper og aktivist Thomas Østbye, professor i diakoni, religion og samfunn og tidligere generalsekretær i Kirkens Bymisjon Sturla Stålsett, Alexander Skadberg som er prisbelønnet foredragsholder , psykologspesialist og førsteamanuensis Gry Stålsett for å nevne noen. 

Konferansen er for ansatte og frivillige i menigheter og diakonale organisasjoner/institusjoner, studenter og andre interesserte. 

Se programmet og bidragsytere her - samt påmeldingslink!

Oppdatert