Gå til innholdet

Ingvill Elvestad Meltvedt (41) er ansatt som ny leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i stiftelsen CRUX. Hun kommer fra stillingen som seniorrådgiver kommunikasjon i Bufdir, og var også hovedtillitsvalgt for Unio/Akademikerforbundet der.

- Jeg er imponert over virksomheten som er bygget opp i CRUX, og jeg gleder meg til å være med å bygge dette videre, sier Meltvedt.

Ingvill Elvestad Meltvedt startet som ny leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i august

Tidligere har Ingvill vært kommunikasjonssjef i Forandringsfabrikken, og har mange års erfaring fra PR-/reklamebyrå. Hun er utdannet fra BI, og har en videreutdanning i Organisasjon og ledelse fra NTNU. I disse dager skriver hun på en masteroppgave om barnevernsreformen.

- Jeg har et stort engasjement for mennesker som av ulike grunner faller utenfor samfunnet, og litt ekstra for barnevernet som har engasjert meg i lang tid. Det er viktig at samfunnet lager institusjoner og systemer som styrker dem. CRUX er en ideell stiftelse med solide verdier, som gjenspeiler måten det jobbes på. CRUX har slagordet: Det finnes alltid muligheter. Det liker jeg godt, forteller hun.

Tydeligere samfunnsaktør
Generalsekretær i CRUX, Helmuth M. Liessem, er glad for å få Ingvill med i lederteamet.

- Hennes rike erfaring innen kommunikasjon og samfunnskontakt, kombinert med god kjennskap og engasjement for våre tjenester, er gull verdt for oss når CRUX nå skal bli en tydeligere og mer synlig samfunnsaktør. Jeg gleder meg, sier Liessem.

 

Oppdatert