Gå til innholdet

CRUX Blylaget på Nesodden får driftsavtale med Bufdir og er sikret trygg drift.

CRUX Blylaget på Nesodden
- De siste månedene har vi jobbet hardt for å til en driftsavtale for CRUX Blylaget. Vi er veldig fornøyde med at denne nå er på plass, sier Helmuth M. Liessem, generalsekretær i CRUX.

-En driftsavtale som denne gir oss den forutsigbarheten vi ønsker for virksomhetene våre. Driften er nå sikret i mange år fremover, og det er godt nytt for ungdommene som skal bo der og for de ansatte, sier Liessem, og takker Bufdir for tilliten og konstruktive forhandlinger.

Har driftsavtaler på Vestlandet
Avtalen henger sammen med Bufdirs anskaffelsesprosess for barnevernsinstitusjonsplasser i 2022. CRUX leverte da tilbud på alle våre barnevernsinstitusjonsplasser - i Bergen, på Haugalandet og Nesodden - men i første omgang ble det bare inngått driftsavtale på institusjonene i Vest.

Nå er også CRUX Blylaget omfattet av avtalen. Virksomheten har fire plasser og er én av våre to behandlingsinstitusjoner, CRUX Styve Gard er den andre.

Avdelingsleder: Veldig glade
Avdelingsleder Sheida Jahanbin forteller at de ansatte ble veldig glade for å høre nyheten.

- Her på CRUX Blylaget har vi en faglig dyktig gjeng, med et godt verdigrunnlag og hvor det er rom for å dele meninger. Avtalen gir oss en større trygghet for arbeidsmiljøet, sier Jahanbin, som mener trygge ansatte skaper trygge ungdommer.
Oppdatert