Hver torsdag og fredag i hele juli fikk barn og unge under 23 år som bor i fosterhjem et gratis aktivitetstilbud på Bergen Undervisningsgård i Arna. CRUX var igjen medarrangør sammen med Bergen kommune og Haraldsplass Barnevern. 

- Vi hadde trygge, dyktige instruktører og voksenpersoner som var fantastisk flinke og dro barna og ungdommene med på ulike aktiviteter tilpasset alder. To av dagene var vi ute med Bergen fjordguiding på Rib-kjøring. Vi tilbød aktiviteter som BMX-sykling, fotball, klatring, freesbeetennis, fisking, badminton, riding, stell og mating av dyr, trampoliner, småtraktorer, hoppematte og en uke leide vi inn Bergen Event med hoppeslott og andre aktiviteter. I tillegg ble det servert pølser, sveler, baguetter, is og drikke – alt gratis, forteller Storsæter. 

- Mange av de pårørende uttrykte at de følte de kunne slappe av på gården, mens barna lekte og var med på ulike aktiviteter. Flere biologiske foreldre valgte også å bruke dette til en arena for å treffe sine barn, legger han til.