Gå til innholdet

CRUX Vindfanget møbelsnekkeri i Os lager de vakreste ting. Nå produserer de flotte speil for det prisvinnende norske møbelfirmaet NUEN.
Speilet til NUEN er laget ved CRUX Vindfanget møbelsnekkeri

CRUX møbelsnekkeri i Os i Hordaland er et arbeidstreningstilbud under kyndig ledelse av møbelsnekker Torleif Solstad.

De har laget speilvegg, vitrineskap og spesialtilpasset trapp i samarbeid med CRUX Vindfanget vedlikehold. De renoverer gamle møbler og lager vakre skjære- og serveringsfjøler i heltre eik for å nevne noe. Før jul leverte de en slede i tre til Osøyro kolonial som var utstilt i forretningen med matvarer i.

Leverer til anerkjente NUEN
- Nå har vi et spennende samarbeid med møbelfirmaet NUEN som vi er veldig stolte av. Den lille familieeide bedriften har få, eksklusive produkter og alt produseres i Norge, sier virksomhetsleder Gunnvor Hernes Leonsen.

Firmaet drives at ekteparet Lene og Kristian Notland Harnes som flyttet fra Oslo til den lille øya Huglo med rundt 90 innbyggere. Der designer og delvis produserer de møblene. De er opptatt av kortreiste materialer, og barnesengen deres er for eksempel i norsk eik og madrassen er trekt med villsauull fra Nordhordland. 

- Samarbeidet startet med at Nuen oppsøkte møbelsnekkeriet vårt, for å få produsert noe til deres butikk og showroom. De var så fornøyde at de kom tilbake og ba oss lage to speil for dem ut fra en rammemodell de hadde med seg. Å lage speilene for dem er en stor utfordring som vi er veldig stolte over å kunne levere. Nå har vi fått en ny ordre på 10 speil. Med all oppmerksomhet i media, og ikke minst på sosiale medier både i Norge og utlandet, så håper vi på mange bestillinger fremover, legger hun til.


Følge CRUX Vindfanget på Facebook og se alt de lager for ulike kunder.

sleden-revspeil-rev

Oppdatert