Gå til innholdet

Er du opptatt av hva som rører seg på barnevernfeltet for tiden? Hvor retningen går både faglig og politisk? IB-konferansen 2022 finner sted på Gardermoen 23-24.mai og får besøk av både barne- og familieminister Kjersti Toppe og direktør i Bufdir Mari Trommald.
Tv. Kjersti Toppe (Sp) og Mari Trommald.
-De årlige IB-konferansene har utviklet seg til å bli den mest sentrale møteplassen for det ideelle barnevernet i Norge, sier seniorrådgiver i CRUX, Asbjørn Sagstad. Han sitter i arbeidsutvalget i Ideelt Barnevernsforum (IB) som står bak konferansen.

-Vår nye barne- og familieminister Kjersti Toppe kommer med en hilsen til oss ideelle barnevernsaktører, og direktør i Bufdir Mari Trommald vil også delta på konferansens første dag. Hun vil snakke om "Barnevernet, – aktuell situasjon, prioriteringer og føringer", forteller han.

Den første dagen er en lukket konferansedag forbeholdt de ideelle barnevernvirksomhetene i IB, og inviterte representanter fra sentrale samarbeidspartnere». Andre dag er åpen for alle, hvor teama er "Mennesket som verktøy", og arrangeres i samarbeid med Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB), FO og Fagforbundet.

Se hele programmet

Påmelding til åpen fagdagOppdatert