Gå til innholdet

28. og 29.oktober arrangeres Diakonikonferansen 2021 i Oslo, Sandnes og Tromsø. Det blir direktesendt podcast, dyktige foredragsholdere, danseforestilling og musikkinnslag, debatt og flotte seminarer å velge mellom. 
Det blir både minikonsert og samtale med artist Vegard Bjørsmo på Diakonikonferansen 2021
Noe av programmet streames direkte fra Oslo, mens andre programposter skjer direkte i de tre ulike byene. Til konferansen kommer blant annet Vegard Bjørsmo, kjent fra NRK Stjernekamp i vinter, podcasten "Folk flest" med komiker og politiker Jørgen Foss og makkeren Monica Haugen, psykolog Arnhild Lauveng som tidligere var diagnostisert med schizofreni, Anne Cecilie Kaltenborn som er admin. direktør i NHO Service og Handel, Camilla Flesland fra Landsforeningen for barnevernbarn, professor og Brageprisvinner Bent Sofus Tranøy og Linn Herning som er daglig leder i Alliansen For Velferdsstaten.

banner-forside

Hva koster et menneske?
Tema for konferansen er: Hva koster et menneske? Norge er blitt et samfunn med raskt økende forskjeller, krav til å være vellykket, et evig press på kostnader, effektivisering og vekst, og en tro på at markedet kan løse alt. Hvor står kampen for menneskesyn, verdighet og inkluderende fellesskap? Tar vi oss egentlig tid til å snakke om hvilke verdier som er viktige, hva som motiverer oss, og hva vi tror på?

-Er du opptatt av disse grunnleggende verdispørsmålene, kan vi varmt anbefale årets Diakonikonferanse, sier Asbjørn Sagstad, seniorrådgiver i CRUX og leder for programkomiteen.otiverer oss, og hva vi tror på? 

-Gjennom foredrag, debatt, workshops, kunstneriske uttrykksformer og gudstjeneste spør vi hvilke oppgaver diakonien har i et samfunn som setter prislapper på mennesker, og hvordan vi kan skape et samfunn der alle har en likeverdig plass, legger han til.  

Kort om Diakonikonferansen
Konferansen arrangeres annen hvert år og er et samarbeid mellom CRUX, Diakonhjemmet, VID vitenskapelige høgskole, Kirkerådet og MF vitenskapelig høyskole. 

 
Oppdatert