Gå til innholdet
barn-leker

CRUX Moholt er et akutt overnattingstilbud til bostedsløse småbarnsfamilier i Trondheim. Beboerne bor hos oss midlertidig. Vi arbeider på oppdrag for Trondheim kommune og i samarbeid med Nav.

På CRUX Moholt bor du i et hyggelig og romslig hus med hage, i et etablert og rolig boligstrøk. Det er et lite miljø hvor den enkelte får tett oppfølging. Når du kommer til oss får du tildelt et eget rom. Ellers har tilgang til våre fellesrom; stue og kjøkken og bad. All mat må du kjøpe inn og lage selv.

Hvem kan bo hos oss
Det er Nav som bestemmer hvem som kan bo hos oss. Felles for alle er at man står i økonomiske utfordringer, som igjen har rammet boligsituasjonen akutt. Det er ikke rusproblematikk blant vår målgruppe. 

Kort om boligen
CRUX Moholt er en flott enebolig med plass til 7 familier (maks. 29 personer). Huset inneholder en stor stue og et stort kjøkken med spisebord med plass til 14 personer. Vi har syv soverom, kjellerstue med lekseplass og arbeidspult med pc som du kan bruke til å lete etter ny bolig. Huset inneholder også tre store bad med tre vaskemaskiner og tre tørketromler. Der har vi også lintøylager.

I hagen har vi trampoline, rutsjebane og trehjulssykler og til sandkasse kommer til våren. Rett ved tomta vår er det også en stor fotballbane som blir til skøytebane på vinteren. 

Busslinjer som går til oss
Nr 12 Marienborg-Dragvoll. Nærmeste bussholdeplass er: Henrik Ourens veg
Nr 3 Hallset- Dragvoll. Nærmeste bussholdeplass er: Moholt studentby. 

En virksomhet i stiftelsen CRUX
Vi er en del av CRUX, som er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse med over 600 ansatte og 170 frivillige medarbeidere. I CRUX arbeider vi aktivt for høy faglig kvalitet og en tydelig verdiprofil.

Våre tjenester
Stiftelsen CRUX tilbyr tjenester innen:

  • Barnevern
  • Psykisk helsevern
  • Rus- og avhengighetsbehandling
  • Oppfølgingstjenester etter endt soning eller behandling
  • Akutt overnattingstilbud for familier og enslige
  • Aktivitetshus for mennesker med psykisk utviklingshemming

Det finnes alltid muligheter (Slagord)
Helhjertet og Raus. Dristig og Solid (Kjerneverdier)

Oppdatert