Gå til innholdet

I går fikk CRUX Tilja oppfølgingssenter i Skien besøk av en delegasjon fra KrF. Stortingspolitiker og nestleder i partiet, Dag Inge Ulstein, ble berørt da han fikk høre om arbeidet ved virksomheten. Han uttrykte at det var "sterkt og viktig å få innblikk i det CRUX Tilja betyr for brukere, ansatte, frivillige og samfunnet».

CRUX sentralt og CRUX Tilja oppfølgingssenter takker for besøket og engasjementet KrF viser for ideelle organisasjoner og arbeidet i CRUX.

Delegasjonen som besøkte CRUX Tilja var representanter fra Skien KrF, Vestfold og Telemark KrF og stortingsrepresentant Dag Inge Ulstein. Besøket startet med kunstneriske innslag fra CRUX Tilja-teateret sin forestilling «Håp», før generalsekretær Helmuth M. Liessem og virksomhetsleder Alexander Hoffsbakken Egeland orienterte om CRUX som landsdekkende organisasjon, virksomheten lokalt og de økonomiske utfordringene for driften. 

- Vi fikk tydelige løfter om at KrF vil kjempe vår sak om stabil finansiering av driften både lokalt, på fylkesnivå og på Stortinget. De ble også sterkt berørt av møte med deltakere og deres fortellinger om betydningen av fellesskap, aksept og mestring, gjennom livet, og ved CRUX Tilja. Det ble en dag med mening og et godt møte, sier generalsekretær Liessem.

 

Oppdatert