Gå til innholdet
Lurer du på om CRUX Tilja oppfølgingssenter kan være noe for deg? Ta gjerne kontakt med oss!
8105369-i-tom-riis
Kom gjerne innom og se hvordan vi har det, og om tilbudet kan være noe for deg.  

For å bli deltaker hos oss må du ha et ønske om å legge rus og kriminalitet bak deg, og være motivert for endringer i livet. Personer som er under LAR-behandling kan bli deltakere hos oss.

Du kan bli henvist til CRUX Tilja oppfølgingssenter via NAV, friomsorgen, rusinstitusjoner osv. eller komme hit på eget initiativ og bli informert om hvordan vi jobber. Vi tar gjerne en samtale med deg hvor vi blir bedre kjent, og kan informere deg om tilbudet. Sammen finner vi ut om dette er noe for deg, og hvordan vi eventuelt kan støtte og hjelpe deg på veien videre. Vi setter opp en individuell skriftlig avtale i samarbeid med deg, som kan endres ved behov.

Alle deltakere setter opp kortsiktige og langsiktige mål, som er avgrensede og mulige å nå. Det må være gjensidig enighet om rusfrihet, og åpenhet om eventuelle tilbakefall.

Du er velkommen til å komme og hilse på oss, slå av en prat og se hvordan vi har det. Ta kontakt for å avtale et tidspunkt. Du kan komme alene eller sammen med en person du kjenner. Vi kan også møte deg utenfor senteret for en uformell prat. 
Oppdatert