Gå til innholdet
Lurer du på om CRUX Vindfanget oppfølgingssenter er noe for deg?
Ta gjerne kontakt med oss! 
dsc_0935
Kom gjerne innom og se hvordan vi har det, og om tilbudet kan være noe for deg.  
For å bli deltaker hos oss må du ha et ønske om å legge rus og kriminalitet bak deg, og være motivert for endringer i livet. Personer som er under LAR-behandling kan bli deltakere hos oss.

Du kan bli henvist til CRUX Vindfanget oppfølgingssenter via NAV i Bjørnafjorden. Hvis du for tiden er under behandling eller soner kan institusjonen ta kontakt sammen med deg for å søke om plass hos oss. Du kan også komme hit på eget initiativ og bli informert om hvordan vi jobber. Vi tar gjerne en samtale med deg hvor vi blir bedre kjent og kan informere deg om tilbudet. Sammen finner vi ut om dette er noe for deg, og hvordan vi eventuelt kan støtte og hjelpe deg på veien videre.

Alle deltakere setter opp kortsiktige og langsiktige mål, som er avgrensede og mulige å nå. Vi setter opp en individuell skriftlig avtale i samarbeid med deg, som kan endres ved behov. 

Kontakt oss
Du er velkommen til å stikke innom for å hilse på oss, slå av en prat og se hvordan vi har det. Ta gjerne kontakt i forkant. Du kan komme alene eller sammen med en person du kjenner. Vi kan også møte deg utenfor senteret for en uformell prat. 

Er du pårørende og ønsker kontakt, ring eller send en mail for avtale. Se vår kontaktinformasjon her. 
Oppdatert