Gå til innholdet
crux-tilja-oppfolgingssenter
Sommerstengt
Vi holder stengt i uke 27-30

CRUX Tilja og Covid-19
Etter henstilling fra norske myndigheter, og for å begrense spredningen av koronaviruset, holder vi midlertidig stengt. Deltakerne følges opp etter avtale med den enkelte.

Vi beklager dette, og ber våre deltakere om å følge med på vår Facebookside for mer informasjon. Vi beklager også dette overfor våre kunder og oppdragsgivere og gleder oss til å komme i full drift igjen!

Om CRUX Tilja oppfølgingssenter i Skien
Vi er et oppfølgingstilbud for mennesker som ønsker å arbeide med endring for å oppnå et liv uten rusavhengighet og kriminalitet.

Vi ønsker å være et trygt og godt værested hvor vi har fokus på å bygge nye nettverk, hvor du kan delta på aktivitet og turer, samt få individuell oppfølging. Av hensyn til alle, vektlegger vi et miljø uten rusadferd.

Ansatte og frivillige medarbeidere ønsker å invitere deltakerne inn i et rusfritt fellesskap hvor vi lager individuelle avtaler der den enkeltes behov blir tatt på alvor. I sårbare perioder tilbyr vi oppfølging utenfor senteret.

Stiftelsen CRUX
Vi er en del av stiftelsen CRUX som er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse. Alle virksomhetene i CRUX arbeider aktivt for å være preget av høy faglig kvalitet og en tydelig verdiprofil.
Oppdatert