Gå til innholdet
erle-korrekte-mal-med-ill.foto-2

Det er stadig behov for fosterhjem i Bergen og omegn. Hvis du vurderer å åpne hjemmet ditt for barn som trenger en trygg hverdag, håper vi du velger å samarbeide med CRUX.

Fosterhjemmene våre får god opplæring og veiledning, i tillegg vil en fosterhjemskonsulent følge opp hjemmet og koordinere det faglige arbeidet rundt barnet/ungdommen.  I CRUX legger vi vekt på høy grad av tilgjengelighet og faglig kvalitet i vår oppfølging av fosterhjemmene, og tenker det er viktig å ha et kvalitetsmessig godt tilbud til barn som trenger gode forsterkede fosterhjem.

Om avdelingen
CRUX hjem - Bergen startet med fosterhjemsarbeid i 2014, og er nå en avdeling med fire ansatte med høy faglig kompetanse. I tillegg har vi mange flotte fosterhjem som inngår i vårt kollegiale fellesskap. Våre lokaler ligger midt i Bergen sentrum (Kong Oscarsgate 10). Vi er samlokalisert med CRUX oppvekst - oppfølging og CRUX oppvekst - institusjon. 

Mer informasjon?
Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat så kan du finne ut om dette er noe som passer for deg og din familie. Her kan du lese mer om å bli fosterhjem i CRUX.

Stiftelsen CRUX
CRUX hjem - Bergen er en del av stiftelsen CRUX som er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse. Alle virksomhetene i CRUX arbeider aktivt for å være preget av høy faglig kvalitet og en tydelig verdiprofil.

Oppdatert