Gå til innholdet
4
CRUX avlastning - Kringstølen i Bergen tilbyr både helgeavlastning og vi tilrettelegger også for avlastning i ukedager for barn som trenger tettere oppfølging av voksne.

I helgene er det to voksne og opp til fire barn. Vi setter sammen egnete grupper primært etter alder og ulike behov.

Hver familie vil få tilbud om et oppstartsmøte, hvor vi kan se nærmere på detaljer og avtale overgangen til avlastningstilbudet. Mange barn kan synes det er vanskelig å begynne med noe nytt og bli kjent med nye mennesker. Vi er opptatt av at dette skal skje på en trygg og forutsigbar måte.

Vi tilpasser en gradvis overgang for de av barna som har behov for det, og vil gjerne bistå med å lage avtaler sammen med dere. 

Fritidstilbud og aktiviteter
I nærområdet er det flere flotte turområder. Det er også kort veg til Morviksanden som er en offentlig badeplass hvor det også er gode fiskemuligheter.

I personalgruppen har vi erfaring innen sport og andre aktiviteter. Mange i personalgruppen er selv fysisk aktive og kan ta barna i avlastningstiltaket med på sjøaktiviteter, klatring, ski/brett-kjøring, fotball med mer. Både for sommer- og vinterhalvåret drar vi gjerne til Gullbotn, Eikedalen, Kvamskogen, Voss eller Myrkdalen. Til Voss er det halvannen times kjøring, og der finnes tilbud innenfor skisport, bading, padling, rafting, vindtunnel, klatrepark mm.

Vi vil forsøke å lage gruppesammensetningene så gode som mulig, og aktivitetene tilpasset den enkelte, slik at barna kan få best mulig utbytte av avlastningen. 

Boligen
Avlastningstiltaket ligger en kort kjøretur til sentrum. Boligen har fire soverom og ett bad til barna, samt fellesrom, som to stuer og kjøkken. Området er et rolig boligstrøk med eneboliger og rekkehus. Se bilder fra boligen her.

Ønsker dere en prat?
Dersom dere ønsker en prat, ta gjerne kontakt med oss. 

Oppdatert