Gå til innholdet

På CRUX Vilde jobber vi for at alle barn som har bodd her, skal være sikret en oppvekst som gir grunnlag for et godt liv.

mor-og-barn
CRUX Vilde er et foreldre og barn senter som ble etablert i 1989. Vi ligger sentralt i Horten kommune, med et par minutters gange til helsestasjon, butikker og kjøpesenter. Senteret er døgnbemannet hele året.

CRUX Vilde skiller seg lite fra den øvrige bebyggelsen. Vi har totalt 11 leiligheter.

  • 4 leiligheter på ca. 40 m2 som inneholder: stue, gang, soverom og bad
  • 4 leiligheter på ca. 40 m2 som inneholder: stue m/ kjøkkenkrok, soverom og bad
  • 3 leiligheter som er noe større, og som har to soverom.

Se bilder av fasilitetene våre her

Målet med oppholdet
Hensikten med et opphold på CRUX Vilde er å bedre barns omsorgsbetingelser. Det gjøres ved å styrke foreldrefunksjoner og stimulere til samspill, sikre tidlig intervensjon, gi spedbarn/småbarn i risiko best mulig utviklingsstøtte og avklare barns fremtidige omsorgssituasjon.

Vi som jobber her
Vi er en tverrfaglig og sammensatt personalgruppe, med ansatte som er utdannet: psykolog, barnevernspedagog, sosionom, førskolelærer og sykepleier. CRUX Vilde samarbeider med helsesøster og fysioterapeut ved Horten helsestasjon, og senteret har knyttet til seg egen tilsynslege for barna. 

Oppdragsgiver
CRUX Vilde er et godkjent foreldre og barn senter, og driver etter avtale med Bufetat, region sør. Også kommuner fra hele Norge kan søke direkte om plasser for familier de er i kontakt med, hvor da kommunen selv må betale oppholdet. 

En del av stiftelsen CRUX
Vi er en del av CRUX, som er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse som tilbyr helse- og sosialtjenester i Norge. I CRUX er arbeidet preget av høy faglig kvalitet og en tydelig verdiprofil. Slagordet vårt er «Det finnes alltid muligheter». Det har vi med oss i alle våre møter med mennesker. Arbeidet skal også være tuftet på våre kjerneverdier: «Helhjertet og Raus», «Dristig og Solid».

Oppdatert