Gå til innholdet

Svevde fra lift og balanserte på tømmerstokker for å bli årets herligste bedrift.

Denne gjengen ga alt i kampen om å bli Hokksunds herligste bedrift.
I forbindelse med den årlige "Laksefestivalen 59 grader Nord" i Hokksund, arrangeres det en bedriftskamp. I år ble Kirkens Sosialtjeneste Øvre Eiker tiltakene utfordret av en tidligere vinner av konkurransen til å delta.

- Det har vel vært sånn at de best trente melder seg på dette. Vi har derfor ventet litt… I år ble det opprettet en klasse for "den herligste bedriften" og der teller showfaktor og sjarme mer enn sekundene. Da ble vi med, forteller tiltaksleder Ingunn Aune Hennum.

Tok utfordringen!
Deltakere og ansatte hadde planleggingsmøte for treningsopplegget og showfaktor på deres bidrag. Øvre Eiker tiltakenes driver bruktbutikken Føniks, og den stod for nyttige effekter i så måte. Bedriftene må gjennom tre øvelser. - Første øvelse var "laksesvevet". Da svevde vi over vannet fra en lift og skulle treffe en bøye. På andre etappe skulle vi komme oss over 3 flytende «pøler», og det er noe av det tyngste jeg har gjort… På siste etappe balanserte vi på tømmerstokker og svømte deretter i mål, forteller Aune Hennum.

- Vi vant ikke, men fikk vist at vi er noen tøffinger som tok utfordringen på strak arm! Neste år skal vi planlegge litt mer i forkant, smiler hun.
Oppdatert