Gå til innholdet

Har du lurt på om fosterhjem kan være noe for deg og din familie? CRUX inviterer til uforpliktende informasjonsmøte tirsdag 5. juni kl. om vårt fosterhjemsarbeid.  
Barn og unge venter på å få komme i fosterhjem. Ønsker du å vite mer om hva det innebærer å være fosterhjem? Velkommen til informasjonsmøte.
Tid: 5. juni kl.  kl. 18-20.
Sted: Quality Hotel Saga i Tromsø sentrum (møterom Sør–Sjeteen)

CRUX er en ideell stiftelse som ønsker å bidra overfor barn og unge som venter på et nytt hjem. Å være fosterhjem er et profesjonelt fulltidsengasjement. Vi søker deg som kan gi barnet/ungdommen omsorg, gode rammer, tett oppfølging og støtte.

Lurer du på om fosterhjem er noe for deg og din familie? I CRUX har vi stor tro på kraften i gode relasjoner der det faglige og vanlige virker sammen. Vil du bli en del av vårt team i Troms?

Forfatter, skribent i «Foreldre og barn» og fagkonsulent i CRUX, Heine Vestvik, vil også delta med et innlegg om barn og
tilknytning. Det vil bli lett servering.

Vi håper å se deg eller dere - velkommen!

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!

Anne-Lisbeth Halhjem Ånensen

Tlf. 920 100 28
a.l.aanensen@stiftelsencrux.no 

Veronika Hole
Tlf. 477 90 020
v.hole@stiftelsencrux.no 

Kort om CRUX fosterhjem nord
CRUX fosterhjem nord tilbyr både fosterhjem og beredskapshjem i Troms fylke. Vi gir tilbud i avtale med Barne-, ungdoms- og familieetaten (Bufetat) og kommuner. Les mer om oss
Oppdatert