Gå til innholdet

Tirsdag feiret Huset innflytting i nye lokaler og fikk en svært hyggelig overraskelse!

Virksomhetsleder Dag Sæter ønsker velkommen til innflytningsfest. Foto: Ronald Johansen (ITromsø)
Huset oppfølgingssenter flyttet inn i nyoppussede lokaler i vår, og markerte det med en åpningsfest for deltakere og samarbeidespartnere tirsdag 25.november.

I underkant av 50 personer fikk servert fiskesuppe og tapas. Tilstede var også Kjell Kolbeinsen som på vegne av Trond Mohn kom med en svært gledelig overraskelse. Han overrakte en pengegave fra Mohn på hele 100.000 kroner.

- Vi er svært takknemlige og overrasket. Et beløp av denne størrelsen er for oss nesten for godt til å være sant, sier en svært glad virksomhetsleder Dag Sæter, som ikke visst noe om dette i forkant. Han møtte på Kolbeinsen tidligere på dagen, som sa at han ville stikke innom åpningen. 
- Da tenkte jeg at det måtte være et eller annet, men at det var en gave med så stort omfang falt meg ikke inn, sier Sæter.

Huset oppfølgingssenter jobber med mennesker som ønsker å arbeide med endring for å oppnå et liv uten rusavhengighet og kriminalitet. Deltakerne får tilbud om et godt og trygt værested, med fokus på aktiviteter og turer, i tillegg til individuell oppfølging.

- Vi ønsker å gi muligheter og utfordringer, bidra til mestring og vekst for våre deltakere. Gaven fra Mohn vil vi bruke til positive opplevelser som motiverer våre deltakere, forteller Dag Sæter.
Oppdatert