Gå til innholdet

Anita Valen og "Bike for peace" avsluttet sykkelløpet verden rundt i Skien. Tilja oppfølgingssenter deltok i sykkeløp og med stand.

I 2014 har syklist Anita Valen syklet jorden rundt med organisasjonen «Bike for Peace». Sykkelturen startet i Manchester i England i mars og fortsatte rundt jordkloden hvor de tilslutt ble avsluttet 22.mai i Skien sentrum. I siste etappe fra Porsgrunn til Skien deltok 265 syklister, deriblant Kjell Magne Bondevik og tre representanter fra Tilja oppfølgingssenter.

Vimpler på sykler og stand i sentrum
- Vi syklet med Tilja oppfølgingssenter-vimpler festet til syklene våre. De ble laget av en deltager i arbeidspraksis og en ansatt. Treningen i forkant har ikke foregått på sykkel, men ved å gå turer i skog og mark fast hver torsdag, sier virksomhetsleder Christer Lilienberg.

- Andre deltagere fra Tilja var tilskuere på Rådhusplassen, og stod på stand der med produkter laget på det kreative rommet. Det ble ikke det store salget, men vi fikk markedsført Tilja og mange var nysgjerrige på oss, forteller han.
Oppdatert