Gå til innholdet

Tilja oppfølgingssenter i Skien har eget husband som også tar eksterne oppdrag.

Da Tilja oppfølgingssenter i Skien arrangerte 5-års jubileum i 2011, samlet de noen musikere for å spille på jubileet. Tiljaband ble en suksess, og bandet er fortsatt i full sving. Det består av deltakere, frivillige medarbeidere, noen personer fra staben, Rusteamet ERP, Friomsorgen og Skien kirke.

Mestringsopplevelser
- Tanken med bandet er å ha flere aktiviteter å tilby på Tilja, samtidig som det er en fin måte å synliggjøre Tilja oppfølgingssenter på. Vi ønsker å ha det gøy sammen med musikk, og gi mestingsopplevelser, sier virksomhetsleder Christer Lilienberg. Repertoaret er populær musikk fra alle tiår, litt jazz og noen viser. - Vi har noen favoritter, hvor tekstene har betydning for oss. Disse spiller vi ofte. Det er for eksempel ”True colours” (Cindy Lauper), ”Heart of gold” (Neil Young), ”One” (U2) og andre klassikere som ”Autum leaves” og ”Summertime”, forteller han.

Egen gitarpedagog
Leiv Tore Aasebø er Tiljas egen gitarpedagog og underviser deltakerne i gitar. -Vi har som mål at flest mulig deltagere skal få anledning å prøve seg i Tiljabandet. Bandet har hatt ulike spilleoppdrag med forkjellige konstellasjoner. - I tillegg til ulike arrangement i regi av Tilja, har vi blant annet spilt i Skien fengsel, på Folkehelsekonferansen og på Solidaritetskonsert for Skien diakonale senter. I vår spilte vi også på Arbeiderpartiets Fylkessamling for Vestfold og Telemark, forteller Lilienberg.
Oppdatert