Gå til innholdet

Hamartiltakene og magasinet "Tett på" med egen jule CD!

Jule CD i salg nå.
I 2008 kom første utgave av gatemagasinet ”TETT PÅ” i Hamar. Det er inspirert av = OSLO, hvor hensikten er å gi rusavhengige på Hamar en mulighet til å tjene penger på en verdig og redelig måte, etter egen innsats. Og kommunens innbyggere får mulighet til å snakke med noen de kanskje ellers ikke ville kontaktet. Kirkens Sosialtjeneste Hamartiltakene har vært med i redaksjonen fra starten. I år gir de ut en jule-CD med tittelen ”Tett på jula”, som også selges på gaten.

Erfarne og uerfarne artister
Artistene på utgivelsen er en blanding av uerfarne artister og proffe musikere og bidragsytere, som Anne Nøsti, Frank Eriksen, Guren Hagen, Tor Karseth og Ulf Storbæk. - Plata blir gitarbasert og tett på artistene. Litt rustikk og dønn ærlig, sier Roy Arne Engebakken, tiltaksleder for Boligtiltaket Folkestadsgate i Hamartiltakene. Han er en av pådriverne for CD-prosjektet. ”Tett på jula” inneholder musikk og poesi av og med artister fra kulturlivet i Hamar og Hedmark. Noen innenfor og noen utenfor rusmiljøet. Det er mye livsmestring og sterke refleksjoner å spore i tekstene.

Se innslag om CD prosjektet på NRK Hedmark
NRK Østnytt lagde en flott reportasje om ”Tett på jula” utgivelsen 18.november. Innslaget kommer 13 min og 26 sekunder ut i sendingen, hvis du ønsker å spole deg frem. Se NRK innslaget.

TETT PÅ blir = INNLANDET
Fra 2012 blir ”TETT PÅ” gatemagasinet =INNLANDET, og omfatter de tre mjøsbyene Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Dette i samarbeid med = Oslo som sikrer hyppigere utgivelser, kvalitetsforbedring og at flere med rusproblemer i regionen kan tjene penger på magasinsalg.
Oppdatert