Gå til innholdet

Fredag 25.februar kom den gledelige meldingen fra Bergen kommune. Styve Gard gikk til topps i anbudskonkurransen blant 13 tilbydere.

Jubel på Styve Gard for ny kontrakt.
Etter vedtaket i Bergen byråd, fikk Kirkens Sosialtjeenste beskjed om at Styve Gard er tildelt halvparten av de 40 plassene om å levere hjelpetiltak for barn og ungdom. Den andre aktøren er Aleris Ungplan.

Best i klassen på kvalitet
Kvaliteten til Styve Gard ble rangert helt på topp blant alle tilbyderne. I begrunnelsen for valg av Styve Gard som leverandør står det bant annet: ”Dette tilbudet er av anskaffelsesgruppen kvalitetsmessig vurdert som det beste tilbudet. Både teoretisk fundament, tilbudets innhold, arbeidsmetoder, brukermedvirkning, rutiner og opplæringsplan vurderes som svært bra”. - For Styve er dette en viktig anerkjennelse av at vi er svært god på kvalitet. Vi har også hatt en konkurransedyktig pris, sier virksomhetsleder Jan Bjarte Kjelby.

Ny tro på framtiden
- Det kjennes svært godt at vi endelig kan få en kontrakt der vi er sikker på at vi får oppdrag. Vi håper at dette kan være starten på en ny tid for Styve Gard. Vi har nå fått ny guts til å stå på videre for å sikre Styve sin framtid. Fremdeles er det store utfordringer knyttet til institusjonsdriften. Vi tror imidlertid at det finnes muligheter for at vi kan få flere plasseringer med et belegg som gir oss en tilfredsstillende økonomi, sier Kjelby.

- Dette er en svært gledelig nyhet for alle i Kirkens Sosialtjeneste, ikke minst for ledelse og ansatte på Styve Gard. En bekreftelse på at Styve Gard har en pris og kvalitet som holder mål, sier generalsekretær i Kirkens Sosialtjeneste Helmuth M. Liessem.
Oppdatert