Gå til innholdet

Dokumentarserien om tre tidligere pasienter ved Bergfløtt Behandlingssenter, er nominert til årets Gullruten-pris i kategorien Beste dokumentarserie. Serien er laget av Medieoperatørene og ble sendt på NRK i vinter.
12.mai sendes Gullruten på TV2.
I programserien får seerne et unikt innblikk i hvordan det kan være å leve med en psykisk lidelse.

- Alle involverte er utrolig glade for å være nominert til Gullruten med "Stemmene i hodet". Jeg er takknemlig for tilliten jeg fikk av de jeg har filmet, samt det gode samarbeidet vi har hatt hele veien. Det førte til at jeg kunne gå i dybden på tematikk som i utgangspunktet føltes utfordrende å skildre, sier regissør Gunhild Asting i Medieoperatærene.

Hun forteller at publikum har virkelig tatt imot denne serien med varme og engasjement.

- Det får vi nok en bekreftelse på nå. De fantastiske hovedpersoner, familie og ansatte på Bergfløtt Behandlingssenter har virkelig gjort denne serien til noe stort. Produsent og jeg reiser til Grieghallen og Bergen 12. mai. Vi har mye å feire, enten vi får en gullrute med oss hjem eller ikke, sier Asting.

De andre nominerte i samme kategori er: "Hvem tror du at du er? (NRK), "Flukt» (NRK) og «Vårt lille land» (TV 2). Programmet Gullruten 2017 sendes 12.mai på TV2 .

Arrangør er Stiftelsen Gullruten, Monster og Playroom, i samarbeid med NRK, TV 2, MTGTV og Discovery.
Oppdatert