Gå til innholdet

På det som kanskje ble sommerens varmeste dag stengte Crux oppfølgingssenter dørene, og dro til Kongeparken med deltakere. Turen ble sponset av transportselskapet Veøy AS.
- Bakgrunnen for denne turen var at vi satt på Crux og snakket om hva som kunne være kjekt å gjøre. Kongeparken kom opp som forslag, og da pratet vi om vi kjente noen som kunne støtte en slik aktivitetsdag, forteller Marie. Hun er deltaker ved oppfølgingssenteret, og sendte da en melding til faren som jobber i Veøy transport. 

- I tillegg til dette tok vi kontakt med Kongeparken som ga oss grupperabatt, selv om vi ble færre enn det antallet som må til for å få slik rabatt, forteller hun.

To andre deltakere, Nina og Christer, var også storfornøyd med dagen. 
- Jeg hadde aldri vært i Kongeparken før, og storkoste meg hele dagen. Vi fikk prøvd så mange aktiviteter jeg aldri hadde tenkt at jeg ville turt, forteller Nina.

Christer, som har vært i Kongeparken før, synes også det ble en veldig fin dag. - Det kjekkeste var kanskje det å gjøre helt andre ting sammen, enn det jeg vanligvis pleier, understreker han.

Tusen takk til Veøy transport for økonomisk støtte, og til Kongeparken slik at vi kunne gjennomføre denne turen. 
Oppdatert