Gå til innholdet

I underkant av 200 mennesker så operaforestillingen "Ophelias hemmelighet". Forestillingen kunne by på både piker, vin og sang, kjærlighet, svik og død. 

Den er laget av pasienter ved Bergfløtt Behandlingssenter etter "Write en opera"-konseptet. Produksjon av kostymer og kulisser, band og skuespillere, lys og lyd - alt var laget og ble fremført av pasienter og ansatte ved Bergfløtt. Forestillingene ble vist på Høvik skole i Asker.

Historien er om bonden Marvins vanskelige reise for å vinne kjærligheten til Ophelia Fabiosa. På reisen finner han blant annet den rottespisende vampyren Vladimir, samt den overdådoge småfeminine vinkjenneren Francois og hans "harem". Hva er drøm og hva er virkelig? Hva skal til for å gifte seg med sitt hertes utkårede? Dette og mye annet handlet opreaen om - til stor begeistring hos publikum.

Blogger om prosjektet
Prosjektleder Halvor Tjomsland, sosionom og miljøterapeut ved Bergfløtt Behandlingssenter, fikk i etterkant en forespørsel om å blogge på Royal Opera House sine sider. De syntes ideen og arbeidet som gjøres på Bergfløtt er så spennende.  
Oppdatert