Gå til innholdet

I desember kom det niende "Tett på"-albumet fra CRUX Hamartiltakene. Et prosjektet som CRUX gir ut med støtte fra Hamar kommune. - Det beste albumet til nå, sier medprodusent og avdelingsleder i CRUX, Roy Arne Engebakken.

 
Roy Arne Engebakken med albumet som heter "Tett På 8", selv om det er det niende i rekken.
På plata deltar folk fra ulike hjelpetiltak i Hamar, som får vist frem sine musikalske talenter. Hele 60 personer har vært involvert i arbeidet med utgivelsen, det lengste albumet de har produsert så langt. Det er 19 spor med alt fra jazz, country, blues, rock n' roll, americana til soul og visesang. Koret Jam er også med på utgivelsen.

- Det ligger mye mestring i å tørre å stille opp i studio og gjennomføre dette, sier Engebakken. Han forteller om reaksjoner til deltakerne når de hører det ferdige resultatet. Om stoltheten over å ha et slikt flott produkt å selge, eller gi bort i gave, og kanskje få positive tilbakemeldinger og anerkjennelse! 

- Kjøper du CD'n støtter du også hjelpetiltakene. Kjøper du den rett fra utøverne, så går halve inntekten til selgeren, sier Roy Arne Engebakken. 
Oppdatert