Gå til innholdet

Femte juledag stilte lokale artister opp med gratis konsert til inntekt for Vindfanget oppfølgingssenter i Os.

Marita Hjelle og Jan Atle Åserød. Foto: Andris Hamre
I fjor dro to ildsjeler i gang en støttekonsert til inntekt for et lokalt arbeid en kvinne driver for ungdom og rusavhengige som sliter. I år ønsket arrangørene å dele inntekten mellom Sigrid Tvedts arbeid og Vindfanget oppfølgingssenter. Konserten var gratis, men arrangørene oppfordret publikum til å gi det bidraget de kan ut fra egen situasjon.

Var Vindfanget med i planleggingen og gjennomføringen av konserten?
- Ikke annet enn at vi har hatt to møter med initiativtakerne. De har også vært her og spist lunsj med deltakerne, og snakket med dem, sier virksomhetsleder Gunnvor Hernes Leonsen Hun og fire deltakere var ute og spiste pizza for deretter å gå på konserten. -De synes dette var svært positivt. Også andre folk i Os har bare kommet positive tilbakemeldinger, forteller hun..

Hva skal pengene brukes til?
- Det kom inn ca 30 000 kroner, men jeg er litt usikker på om vi får halvparten eller to tredjedeler. Vi er forpliktet, etter ønske fra arrangørene, å benytte gaven til noe som kommer deltakerne direkte tilgode. Så nå er vi i tenkeboksen, sier virksomhetsleder Gunnvor Hernes Leonsen. Konserten skal bli et årlig arrangement, og inntektene vil gå til lokale ideelle tiltak. Les artikkel om konserten fra lokalavisen Midtsiden sin nettutgave.
Oppdatert