Gå til innholdet

11.juli ble Kirkens Sosialtjeneste nye nettsider publisert.  - Vi er nå glad for å kunne vise hvilken organisasjon Kirkens Sosialtjeneste er på en bedre måte, sier kommunikasjonssjef Merete Torp Torjussen. 

- Målet har vært å lage et nettsted som viser mangfoldet og kvaliteten i arbeidet som drives i Kirkens Sosialtjeneste på en korrekt og ryddig måte, sier Torjussen som har hatt ansvaret for prosjektet. . - Du skal fort kunne finne frem til hvilke arbeidsområder vi jobber innenfor, finne en bestemt virksomhet eller rakst få oversikt over hvilket tilbud vi har i de ulike gografiske regionene i landet, legger hun til.

Nettsidene avspeiler organisajsonen
I tillegg til Torjussen har det vært en referansegruppe av ansatte i organisasjonen som har gitt innspill i prosessen. - Nå har vi en nettside som er representaiiv for den organisasjonen vi er. Den avspeiler kvalitet, profesjonalitet og menneskelig varme. Nå har vi et godt utgangspunkt for formidling av Kirkens Sosialtjeneste sitt mangfoldige arbeid, som vi nå skal videreutvikle og holde levende, sier Merete Torp Torjussen.
Oppdatert